top of page
UNEIX-TE A LA XARXA BCHR

Afiliació

 

La pertinença a la Xarxa BCHR està oberta a institucions i organitzacions (centres de recerca independents, departaments universitaris o centres, ONG i grups de reflexió), així com investigadors i experts dedicats a la investigació i l'anàlisi dins de les àrees d'investigació de la Xarxa.

Els membres institucionals i d'organització designaran un representant oficial, però diversos membres d'una institució determinada poden ser membres de la Xarxa BCHR en una base individual.

Subjecte a l'aprovació provisional del seu estat pel Consell Assessor i l'aprovació final a la reunió anual, els representants de l'Estat pot actuar com a observadors en la reunió anual.

Els candidats a l'adhesió han d'enviar la seva sol·licitud a la Secretaria, que ho transmetrà a la junta assessora. La junta atorgarà l’afiliació com a membre provisional a totes les aplicacions que són compatibles amb els objectius i criteris de la Xarxa BCHR. Les afiliacions provisionals i els nous membres seran confirmades en la reunió anual.

Els membres tenen dret a participar en la reunió anual, a ser informats i a participar en les activitats de la Xarxa BCHR i dels seus grups de treball i a fer propostes a la reunió anual i/o al Consell Assessor.

S'espera que els membres:

a. Cooperin amb la Xarxa BCHR per aconseguir els seus objectius i, si escau, s’identifiquin públicament com afiliats a la Xarxa;

b. Participin en les activitats d'almenys un grup de treball;

c. Comparteixin, tant com sigui possible, els resultats de la seva investigació relacionada amb les activitats de la Xarxa BCHR;

d. Fer tots els esforços per assistir a la reunió anual de la Xarxa BCHR.

Sol·licitud d’afiliació/breu presentació

Your message was successfully sent

Subscriure al nostre butlletí mensual

© ICIP 2018  Accionat per Business and Human Rights (BHR)

bottom of page